Naar hoofdinhoud

Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk

Agentschap

Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk (UBR) draagt bij aan een doelmatig en goed functionerend concern Rijk door op ondernemende wijze de krachten te bundelen rond dienstverlening in de meest brede zin van het woord, en de kwaliteit daarvan te verhogen.Daarbij geeft UBR vernieuwende initiatieven kansen om zich te ontwikkelen tot concernbrede dienstverlening.UBR biedt het Rijk een breed, innovatief en samenhangend pakket aan producten en diensten aan. Dat doet zij in een partnerrelatie met andere aanbieders binnen het concern Rijk en vanuit een open, transparante en professionele houding.

Contact

Website

Bron: Register van Overheidsorganisaties

API's

 • CSO Vacature API

  Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk

  De functionaliteit van de Vacature-API bestaat uit het tellen, ophalen en filteren van het vacature-aanbod, het ophalen van data met betrekking tot het gebruikte vacatureformaat en het opslaan van nieuwe vacatures van de website WerkenvoorNederland.nl, WerkenbijdeOverheid.nl en Mobiliteitsbank.nl.

  REST/JSON
  2/7
  1/4
  0/2
 • data.overheid.nl

  Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk

  Voor data.overheid.nl is een API beschikbaar die de metadata van alle aanwezige datasets beschikbaar stelt. Alle informatie op data.overheid.nl is her te gebruiken onder de CC-0 licentie.

  Onbekend
  2/4

Repository's

Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk heeft geen publieke repository's.